Gabioner24.se

Skicka till: Sverige

Välkommen till vår webbshop

0
Din varukorg är tom.

0

Sopbehållare av gabioner: Opak och stabil

Dölj sopbehållare bakom stenkorgar

Sopbehållare är nödvändiga men fula föremål i trädgården, bakgården eller yttergården. Från skamfläck till blickfång: med sopbehållare av gabioner, kan du enkelt dölja fula soptunnor bakom dekorativa stenväggar. Fylld med naturstenar och täckta med gröna växter garanterar trådkorgarna att hörnan med sopbehållaren döljs. I vår webbutik erbjuder vi dig gabioner som paneler till sopbehållare, som lätt kan utökas med hjälp av extra tilläggsdelar.

Namn Pris

2 artiklar

15 30 60
 • Soptunnsbox påbyggnad

  Soptunnsbox påbyggnad

  1 949,75 kr
  Inkl. 19% moms excl. Fraktkostnad
 • Soptunnsboxar Bas

  Soptunnsboxar Bas

  2 929,53 kr
  Inkl. 19% moms excl. Fraktkostnad

Namn Pris

2 artiklar

15 30 60

Gabioner som paneler till sopbehållaren

Våra paneler till sopbehållare finns tillgängliga för enstaka sopbehållare med kapacitet på 60, 80 och 120 liter. Det U-formiga baselementet kan kompletteras med önskat antal tillsatselement. Båda elementen är lätta att montera. De levereras med alla nödvändiga tillbehör som spiraler och distanshållare.

Fyll sopbehållare av gabioner och förse dem med gröna växter

Gabionerna kan fyllas med natursten, trä, glasbitar, tegelpannor och andra material. Gör din stenkorg till en verkligt unik detalj genom att kombinera stenar i olika storlekar eller färger av vackra mönster — inget begränsar din kreativitet. Brevlådor, utomhusbelysning eller husnummer kan också fästas på korgarna av trådnät. Du älskar växter? Kombinera då din sopbehållare av gabioner med klätterväxter: Tack vare sin konstruktion är stenkorgarna idealiska som klätterhjälp för rosor, klematis, murgröna och andra klätterväxter.

Köp stenkorgar som paneler för sopbehållare online

Trådnätet i våra paneler för sopbehållare är av högkvalitativt stål och är tack vare sin galvaniska beläggning optimalt skyddad mot korrosion. Vill du permanent dölja din soptunna på ett innovativt och elegant sätt? Då är våra sopbehållare av gabioner det rätta valet!