Gabioner24.se

Skicka till: Sverige

Välkommen till vår webbshop

0
Din varukorg är tom.

0

Upphöjd gabion-trädgårdsbädd - Webbshop Sverige

Gabion-korgar för plantering av blommor och grönsaker

Gabioner som höjda trädgårdsbäddar, fyllda med naturstenar, trä eller andra material, möjliggör ett sensationellt sätt att odla dina växter och grönsaker. På grund av sin snygga design, är de stenfyllda korgarna riktiga ögonfångare i trädgården eller på din terrass. Att bygga upp våra gabioner höjda trädgårdsbädd är väldigt lätt. Gabion-korgen levereras med alla nödvändiga material som spiralfogar, mellanlägg och fleece, vilket förhindrar att jorden läcker in i ytterkorgen. Stenar, jord och växter måste köpas separat.

Namn Pris
Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 15 av totalt 24

15 30 60

Namn Pris
Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 15 av totalt 24

15 30 60

Upphöjda bäddar av stenburar

Vår butik erbjuder flera höjda trädgårdsbäddar i olika storlekar. Maskpanelerna har en trådmätare av 4 mm, och är galvaniserad för en extremt hög grad av korrosionsskydd. Den inre korgen är fodrad med fleece och har därefter fyllts med jord. Nu är den perfekt förberedd för plantering av grönsaker, frukter, blommor eller örter. Den yttre korgen kan fyllas med olika material, såsom naturstenar, trä, glasstenar eller kakel.

Fördelar med upphöjda gabion-bäddar

Våra upphöjda gabion-bäddar är en utmärkt lösning för personer med kroniska rygg och knäproblem. Deras höjd gör trädgårdsarbete mycket enklare, eftersom du inte behöver böja dig framåt för att nå plantorna. Även sniglar och ogräs får det svårare att invadera. Att plantera grönsaker och växter i en upphöjd bädd på våren får dem att växa snabbare än i den omgivande jorden, eftersom jorden i en upphöjd bädd tenderar att värmas upp snabbare. De flesta växter hatar våta fötter. På grund av sin speciella konstruktion ger upphöjda bäddar bra dränering och perfekt luftcirkulation runt rötterna.

Köp upphöjda gabion-bäddar gjorda för anpassning

Utöver vår standard produktlinje kan du även köpa en anpassad upphöjd gabion-bädd, som tillverkas hos vårt företag. Priset visas så snart du väljer dina mått för din önskade upphöjda trädgårdsbädd.