Gabioner24.se

Skicka till: Sverige

Välkommen till vår webbshop

0
Din varukorg är tom.

0

Köp måttbyggda gabioner online

Stenkorgar i önskad storlek

Du har inte hittat en passande gabion i vårt standardsortiment? Inga problem! I vår webbshop kan du enkelt konfigurera kvalitetsgabionerna i önskad storlek online: Ange bara de individuella måtten och stenkorgen levereras med alla nödvändiga material direkt hem till dig.

Namn Pris

3 artiklar

15 30 60
 • Måttillverkade gabioner (maskvidd 10x10 cm)

  Måttillverkade gabioner maskvidd 10x10 cm

  från 17,05 kr
  Inkl. 19% moms excl. Fraktkostnad
 • Måttillverkade gabioner (maskvidd 5x10 cm)

  Måttillverkade gabioner maskvidd 5x10 cm

  från 20,57 kr
  Inkl. 19% moms excl. Fraktkostnad
 • Måttillverkade gabioner (maskvidd 5x5 cm)

  Måttillverkade gabioner maskvidd 5x5 cm

  från 23,51 kr
  Inkl. 19% moms excl. Fraktkostnad

Namn Pris

3 artiklar

15 30 60

Konfigurera gabioner med online-konfiguratorn

Med vår online-konfigurator kan du lätt ange de individuella måtten på din gabion online. Börja med att välja önskad maskstorlek. Sedan kan du ange längd, höjd och djup hos gabionen. I vår online-kalkylator beräknas priset på stenkorg automatiskt. Vänligen observera: Måttbeställda gabioner är specialtillverkade och är därför undantagna från bytesrätten.

Måttbyggda gabioner för trädgården

Vare sig som insynsskydd, staket, trädgårdsbänk eller dekorativt blickfång – möjligheterna med gabioner i trädgården är många. Våra måttbyggda gabioner kan kombineras individuellt eller i kombination med flera korgar. Trådnäten är tillverkade av högkvalitativt stål. Tack vare sin galvanisering är de optimalt skyddade mot miljöpåverkan och korrosion.

De robusta stenkorgarna är extremt lätta att vårda. Under påfyllningen bör du se till att stenarna packas så täta som möjligt. På detta sätt kan smuts och blad inte ansamlas i luckorna. Om du ändå någon gång vill rensa dina gabioner, kan det göras snabbt och enkelt med en vattenslang eller en lövblåsare.

Fyll gabioner och förse dem med gröna växter

Dina gabioner kan fyllas med natursten eller andra material, såsom glas, trä eller tegel. Kombineras stenar och glasbitar i olika färger, former och storlekar, kan vackra mönster bildas. Kreativiteten känner inga gränser! Vad sägs om en kombination av gabioner och växter? Trådnätet är idealiskt som klätterhjälp för rosor, klematis, murgröna och andra klätterväxter.