Gabioner24.se

Skicka till: Sverige

Välkommen till vår webbshop

0
Din varukorg är tom.

0

Gabionpelare för trädgården

Kolonner med gabioner som elegant designelement

Gabionkolonner kan användas som dekorativa enskilda element eller som ett elegant alternativ till konventionella staketstolpar. Tack vare de många möjliga utföranden är de verkliga blickfång i trädgården. Kolonnerna med stenkorgar finns i två olika utföranden: med runt eller kvadratiskt tvärsnitt. De levereras i ett stycke, är lätta att bygga ihop och kan enkelt fyllas med olika material.

Namn Pris

4 artiklar

15 30 60
 • Rund gabionpelare (MV 5 x 10 cm )

  Rund gabionpelare maskvidd 5 x 10 cm

  från 74,95 kr
  Inkl. 19% moms excl. Fraktkostnad
 • Rund gabionpelare (MV 5 x 5 cm )

  Rund gabionpelare maskvidd 5 x 5 cm

  från 96,95 kr
  Inkl. 19% moms excl. Fraktkostnad
 • Fyrkantig gabionpelare (MV 5 x 10 cm )

  Fyrkantig gabionpelare maskvidd 5 x 10 cm

  från 87,95 kr
  Inkl. 19% moms excl. Fraktkostnad
 • Fyrkantig gabionpelare (MV 5 x 5 cm )

  Fyrkantig gabionpelare maskvidd 5 x 5 cm

  från 137,95 kr
  Inkl. 19% moms excl. Fraktkostnad

Namn Pris

4 artiklar

15 30 60

Köp gabionkolonner online: rund och fyrkantig

Börja enkelt med att välja önskad maskstorlek i vår webbshop. Beroende på om du väljer en rund eller fyrkantig gabionkolonn måste du därefter ange höjd, längd och djup, resp. en diameter. För fyllning av gabionerna finns det många möjligheter: med natursten i olika storlekar och färger kan vackra mönster skapas. Även andra material som trä, tegel eller glasbitar kan användas för att fylla stenkorgarna. Integrerade ljuskällor såsom LED-lampor eller ljusslingor framhäver gabionkolonnerna även i mörkret. Växtvänner kan försköna gabionkolonnerna med klätterväxter, såsom rosor, murgröna eller klematis, eftersom trådnätet lätt användas som klätterstöd.

Stenkorgskolonner: leverans och installation

Alla trådnätsdelar hos gabionkolonnerna är galvaniserade. Tack vare dessa egenskaper är kolonnerna särskilt hållbara och mycket väl skyddade mot korrosion. Varje kolonn levereras i ett stycke utan lock och botten och är tillsluten på sidan med en monteringsspiral. I vår webbutik kan du vid behov köpa lock för de fyrkantiga modellerna. Sammanfogningen av de runda och fyrkantiga gabionkolonnerna är enkel och görs utan specialverktyg. För att säkerställa att din kolonn står stadigt och säkert, rekommenderar vi installationen av en staketstolpe för att skydda den från att välta. Denna bör sticka ut i kolonnen åtminstone till mer än två tredjedelar. Efter installationen kan kolonnen enkelt föras över stolpen och fyllas med naturstenar. Staketstolparna ingår ej i leveransen. De kan köpas separat i vår kategori "Tillbehör / infästning".