• 60 års erfarenhet av sten och stål
 • Betala med faktura
 • Kvalitet tillverkad i Tyskland

Gabion-möbler: snygga och dekorativa möbler

Gabioner i alla dess former är populära och praktiska multitalanger för trädgården: som gabionmöbler bjuder de in till att stanna kvar, som rabatter ger de struktur åt trädgården, som avskärmningsskydd håller de nyfikna blickar borta från fastigheten. De är ett lättskött alternativ till häckar och trästaket och kan användas som staketelement. Våra gabionmöbler visar att trådkorgar också är... Fortsätt läsa
Gabioner i alla dess former är populära och praktiska multitalanger för trädgården: som gabionmöbler bjuder de in till att stanna kvar, som rabatter ger de struktur åt trädgården, som... läs mer »
SORTERA
 • Standard
 • Mest sedda
 • Pris stigande
 • Pris fallande
 • Namn
Stänga filter
från till
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Inga resultat hittades för filtreringen!
Vad vi erbjuder dig
Korta leveranstider
Mer än 2 000 olika storlekar av våra gabiongaller finns omedelbart tillgängliga i vårt lager. Dessa är vanligtvis klara för leverans inom 24 timmar och överlämnas till leverantören så snabbt som möjligt.
Kvalitet tillverkad i Tyskland
Våra varor har tillverkats i Tyskland sedan 1954. Vi skickar gabionelement och tillbehör med GLS och DPD eller en speditör till många europeiska länder. Förresten: Från ett ordervärde på 80 € ingår leveransen för dig.
Kompetent kundrådgivning
Om du har några frågor, hjälper vi dig gärna med råd. Skicka bara en icke-bindande förfrågan via telefon, e-post eller chatt. Du får sedan ett konkret erbjudande inom cirka 24 timmar.

Gabioner i alla dess former är populära och praktiska multitalanger för trädgården: som gabionmöbler bjuder de in till att stanna kvar, som rabatter ger de struktur åt trädgården, som avskärmningsskydd håller de nyfikna blickar borta från fastigheten. De är ett lättskött alternativ till häckar och trästaket och kan användas som staketelement.

Våra gabionmöbler visar att trådkorgar också är idealiska för dekorativ trädgårdsdesign: trädgårdsmöbler av stenkorgar är stabila, hållbara och förskönar alla sittplatser i trädgården eller på terrassen med sitt ovanliga, moderna utseende.

På gabioner24.se kan du köpa gabionmöbler online i olika utföranden med en sits av Cumaru-trä och alla nödvändiga tillbehör.

Ett varierat urval av gabionmöbler

Från den lilla, eleganta gabionpallen till den robusta gabionbänken och trädgårdsbänken av tre spiralformade gabioner, som tack vare sin hörnform skapar en vacker sittplats i trädgården: trådkorgarna i våra gabionträdgårdsmöbler är varmförzinkade eller galvaniserade. Detta gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och vind - även om de står ute året runt. Detta gör det lättare att ta hand om stenkorgsmöblerna än till exempel trädgårdsmöbler av rent trä.

Du kan välja mellan ett brett utbud av gabionmöbler:

Bänkar

Bänkhörn

Pallar

Du kan välja mellan två olika modeller för din nya gabionbänk: I den ena varianten fungerar stenkorgen som underbyggnad för gabionmöbeln, medan den andra varianten är en fritt flytande trädgårdsbänk med två eller tre stenkorgar eller gabionblommor på sidorna.

Växtälskare rekommenderas att välja vår trädgårdsbänk av blomsterspelare: den består av två eller tre varmförzinkade blomsterspelare som kan planteras med blommor eller gräs tack vare en integrerad blomkruka. Den medföljande sitsen till gabionträdgårdsmöblerna levereras förmonterad och fästs fritt flytande mellan stenkorgarna. Potterjord och växter ingår inte i gabionbänkarna.

Gabion-möbler som visuella höjdpunkter

Vad kan vara trevligare än att koppla av i trädgården efter en hård arbetsdag och sitta tillsammans med vänner i en mysig grupp? Ett bekvämt möblerat loungehörn ser inte bara snyggt ut, det är också mycket funktionellt. Du kan använda gabionmöbler, som du kan välja och montera enligt din egen smak. Vare sig det är en matchande L-formad sittplats, enskilda bänkar eller bänkar i kombination med pallar - det finns inga gränser för din kreativitet. Om sidokorgarna inte passar in i det tillgängliga utrymmet tillverkar vi trådkorgarna i önskat mått.

Våra trädgårdsmöbler i gabioner kan fyllas med olika material, t.ex. naturstenar, granitstenar eller stenbrott. Gabionstenarna ingår inte i leveransen. De kan dock köpas separat i Gabionas nätbutik. För övrigt är gabionmöbelns sittytor inte bara robusta utan också hållbara: Cumaru-träet kommer uteslutande från rättvis produktion och är ekologiskt certifierat.

Montering och installation av gabionmöbler

Monteringen av våra möbler av stenkorgar är mycket enkel. Nätkorgarna i de varmförzinkade gabionpallarna och gabionbänkarna är helt svetsade och levereras i ett stycke. I det här fallet behöver endast den sits som ingår i leveransen fästas på korgen.

Monteringen av våra trädgårdsbänkar av spiralgavioner kan också göras i några enkla steg: Med hjälp av de bifogade spiralerna kan du koppla ihop gittermattorna i kanterna. De medföljande distanserna förhindrar att gabionmöblerna sväller ut. Här levereras också en robust träsits som du kan fästa på gabionen eller mellan de enskilda stenkorgarna med hjälp av vårt specialutvecklade klämmarsystem.

Gabionmöblerna kan sedan kläs med sittdynor eller kuddar så att du kan koppla av i många timmar.

Fördelar med gabionmöbler

Till skillnad från trädgårdsmöbler av trä eller plast har gabionmöbler ett tidlöst utseende och en hög funktionalitet.

Förutom snabb montering är även underhållet ett viktigt kriterium. När du har fyllt gabiongallret med stenar rekommenderar vi att du först sköljer gabionfyllningen med trädgårdsslangen. På så sätt avlägsnas dammet och stenarna lyser i sina mångfacetterade färger. Efteråt är våra gabionmöbler nästan underhållsfria.

Det högkvalitativa Cumaru-träet kommer från Tonka-trädet och kännetecknas av sin exceptionella hårdhet. Det absorberar fukt från omgivningen endast med stor svårighet och är därför särskilt motståndskraftigt mot väderpåverkan. Svampar och insekter kan inte heller tränga in i konstruktionen. Innan du använder den första gången kan du impregnera gabionmöbelns sits med en träolja så att den kan rengöras med en trädgårdsslang.

Fördelarna i en överblick:

snabb montering

Eventuella stenfyllningar är möjliga.

Olika utformningar och kombinationer av gabionmöbler

Lätt att rengöra

stabilt och väderbeständigt säte av Cumaru-trä

 

Beställ gabioner för varje trädgård online

En produkt, två funktioner: Visste du att våra blomsterspelare och blomsterbänkar av stenkorgar också kan omvandlas till gabionmöbler med några få enkla steg? Med hjälp av väderbeständiga sätesöverdrag kan gabionblomskolonnen förvandlas till en elegant pall eller ett sidobord och blomsterbänken till en robust gabionbänk på nolltid. Allt du behöver - från trådkorgar och stenar till bekväma sittdynor - finns på gabioner24.se.

 

I vår webbshop finns ett brett utbud av gabioner för din trädgård. Som insynsskydd, rabatter, upphöjda bäddar eller planterbara gabioner - du hittar säkert det du söker här.

Senast betraktad
Din WhatsApp-kontakt till Gabioner24
Gabioner24
Gabioner24
Hej, vi svarar gärna på dina frågor.
Välkommen till vår butik! Utanför våra öppettider kan det ta lite längre tid för oss att besvara din förfrågan.
whatspp icon whatspp icon